Попуст за лојалност

Од август месец, АЛБИ е член на Lyoness, кој е активен на 47 пазари низ целиот свет како глобална Куповна Заедница (Shopping Community) за потрошувачи во повеќе сектори и како Лојална Програма за Потрошувачи (Customer Loyalty Program) за Трговските Партнери на Lyoness низ целиот свет. Во моментот, Lyoness има повеќе од 7 милиони Членови и тие добиваат ексклузивни Предности при пазарувањето – на пример Cashback од нивните купувања и Shopping Points – додека Трговските Партнери добиваат лојални потрошувачи, на кои им нудат специјални Предности.

Како функционира тоа? Едноставно: Lyoness нуди мрежа на компании, мали и средни претпријатија и online Трговски Партнери што овозможува добивање на предности при пазарувањето во секој сектор низ целиот свет. Ова им овозможува на Членовите да користат предности во вид на Cashback и да собираат атрактивни Shopping Points кај повеќе од 75,000 Трговски Партнери и повеќе од 300,000 Cashback Points.

Од 2008 година, освен Членовите и Трговските Партнери, во областа на образованието профитираат и децата, младите и семејствата во тешки услови, благодарение на Lyoness Child & Family Foundation. Во 2011 година беше основана и втора фондација Lyoness Greenfinity, која ја промовира глобалната заштита на животната средина, спроведува иновативни проекти за заштита на климата и инвестира во користењето на обновлива енергја.

Зачлени се бесплатно, добиј АЛБИ CASHBACK картичка и стани дел од најголемата купувна мрежа во Светот!

Fields marked with an * are required